Profesionální průmyslové stroje WECO nově na českém trhu

19.09.2021

WECO

Italská značka WECO působí na trhu od roku 1997. Od svého působení se zaměřuje na vývoj technologií v oblasti svařování a techniky, výrobu a prodej vysoce kvalitních svařovacích strojů kompletně vyrobených v Evropě. WECO znamená řešení, která zlepšují produktivitu, optimalizují dobu zásahu, minimalizují provozní náklady a vždy zaručují vysoký výkon za všech provozních podmínek.

Společnost WECO věnuje velkou pozornost ekologické udržitelnosti a úsporám energie, aby co nejvíce omezila dopad svých produktů a služeb na životní prostředí. Dynamické řízení, osvědčené zkušenosti s obchodními problémy a znalost aplikačních problémů zajišťují, že společnost je ve svém oboru na špici. 

Měnič energie

Vyšší energetická účinnost a vyšší kvalita svařování ve srovnání s tradičními generátory. Snížená celková hmotnost usnadňující přepravu a manipulaci. Střídač poskytuje vynikající kvalitu, bez rozstřiku, opakovatelný svařovací oblouk v čase a neovlivněný výkyvy elektrické síti. Méně času a peněz spotřebovaných na dokončovací práce. Skutečně nižší celková spotřeba elektřiny.

 

W.ECO technologie

V souladu s normou CE, EN 60974-10, technologie W.ECO umožňuje snížit emise harmonických v síti.

 

Kompenzace účiníku

 

 W.ECO PFC snižuje emise harmonických proudů a 20% vstupního proudu, čímž zvyšuje účinnost měniče.

 

Totalní ochrana

Vestavěné zařízení Total Protection Device chrání součásti měniče před přepětím a činí jednotku vhodnou pro použití s nestabilním napájecím zdrojem a motorgenerátory.

 

Hybridní ovládání oblouku

Díky inovativnímu řídicímu systému WECO HAC (Hybrid Arc Control) je svařovací oblouk MIG/MAG jemný a stabilní, vyniká vynikající kvalitou svarových housenek a minimálním rozstřikem za jakýchkoli pracovních podmínek.

 

Zařízení pro redukci napětí

Funkce VRD (Volt Reduction Device) automaticky snižuje napětí svařovacího stroje v pohotovostním režimu, aby byla umožněna práce na pracovištích, kde je z bezpečnostních důvodů požadováno nízké napětí (loděnice, benzínové plošiny atd.).

 

Weco Data Manager

Software WECO DATA MANAGER vám umožňuje ovládat současně více zdrojů napájení Weco připojených k vyhrazené síti LAN (ETHERNET). Systém automatického zjišťování připojených zdrojů energie umožňuje snadné a rychlé připojení, připravené pro detekci, monitorování a nastavování parametrů svařování.

 

Weco Digital Control

Střídač je digitálně řízen pomocí zařízení DSP (Digital Signal Processor) nejnovější generace, které umožňuje rychlé a přesné ovládání svařovacího oblouku.

 

Multinapětí

Stroj lze připojit k nejběžnější třífázové napájecí síti a automaticky se přizpůsobí napětí dostupnému na místě, aby byl zajištěn vždy dokonalý svar.

Kategorie zboží
Vyhledávání zboží
Aktuality
Provozovatel
WELDPOINT s.r.o.

Zakřany 141
664 84 Zakřany



IČ: 04468279
DIČ: CZ04468279

mobil: +420 732 201 981
e-mail: info@weldpoint.eu

QR kontakt:
QR kontakt
Instagram WELDPOINT YouTube WELDPOINT Facebook WELDPOINT

Dolmar a Hitachi | Svařování | KAVALÍR - Gravírovaní, frézování, velkoplošný tisk, cedule a štítky | Obráběcí stroje | Užitečné bakterie a enzymy | Pálení laserem | EM-LINKS | odvlhčovače